Det har varit lite tyst här på sidan men desto mer aktivitet utanför. Jag skulle bli en flitig bloggare för det finns ju inget tråkigare eller rättare sagt det är tråkigt att gå in på en hemsida för att upptäcka att sidan inte uppdaterats på länge. Sorry, jag föll under den kategorin. Skärpning!

Jag har klätt om möbler under tiden. Skulle visa bilder men den där kameran? Tyvärr händer det för många gånger och det är verkligen tråkigt att jag glömmer fotografera möblen och hux flux har kunden hämtat den. Det är kul att ha foto! Gå tillbaka och minnas “gamla” kunder, hur var tankegången för just den fåtöljen, stolen eller soffan? Var kom den ifrån? Köpt på loppis, kanske var det mormors gamla fåtölj? Kanske var den inte så gammal, utan bara så skön och passade så bra där den stod.

Varje möbel har sin egen historia. Det är intressant!

Nu väntar vi på våren. Vad är det dom säger, plusgrader sju dagar i sträck, då är det vår? Den är inte långt borta, oj oj. Då kommer jag att tänka på mitt trädgårdsland som jag så gärna ville ha. Jag erkänner, jag har skött det dåligt. I dag behöver jag i alla fall inte ha dåligt samvete. Varför? Jo, trädgårdslandet ser ut som en riktig skånsk DYNGPÖL.

Ha det!